onsdag 31 augusti 2011

Stefan söker

.. och finner

Stefan Mårtensson letar efter ett pressmeddelande.
Här är det i all sin spartanska enkelhet:
"
Folkpartiets medlemmar saknar förtroende för Olle Markstedt

"Partiet och dess medlemmar har inte förtroende för Olles sätt att bedriva politik såväl inom som utom partiet, koalitionen och kommunen”. Det framkom vid en förtroendeomröstning som genomfördes vid Folkpartiets Värmdös medlemsmöte i går kväll. (måndag blogg anm)
Förra veckan fattade också styrelsen för Folkpartiet Värmdö ett enhälligt beslut där man uttalade att man saknade förtroende för Olle. Ett ställningstagande som även stöds av en enig styrelse för Länsförbundet.
Vad detta leder till är för tidigt att uttala sig om, säger Fredrik Sneibjerg, ordförande för Folkpartiet Värmdö. Det viktigaste är att markera att politik inte bedrivs på det sätt som Olle har gjort. Det är också ett tydliggörande gentemot andra politiska aktörer, inom alla partifärger, att Folkpartiet inte alltid stöder det Olle framför."


Meddelandet kan tyckas en anig torftigt men det beror på att vi skickade in det eftersom pressen frågade oss efter vår uppfattning. Olle Markstedt hade själv sänt in ett tidigare på morgonen. Om du vill läsa hans pressmeddelande bör du ta kontakt med honom. Gärna publicera det också eftesom jag inte har sett det.

Inga kommentarer: