måndag 19 september 2011

Jan Dolk - Med rätt att bara vara.... fel

Jag lästa Jan Dolks inlägg idag.
Normalt är Jan, i alla fall om man får tro det han skriver, mest ilsken på allt. Det är inte mycket som är positivt på hans blogg.

I vanliga fall så låter jag det vara men när han har så fel som han har det nu så måste jag i alla fall svara på det. I sitt inlägg har han pratat runt med ett par tre personer ang ett projekt som kallas "Stallkraft".
Han har rätt i vad "Stallkraft" är eller vad det var. Det "skapades för ungdomar med alternativ begåvning.".
Sen tar sanningen slut för Jan.

Jag skall berätta för dig hur det ligger till.
Den 13/4 i år.

"Kommunstyrelsen föreslår kultur- och fritidsnämnden att överväga om verksamheten kan bli föremål för nämndens stöd till förebyggande/främjande föreningsverksamhet för personer med funktionsnedsättning
till ett maximalt belopp om 40 000 kr."
Så sades det och det gjordes.

Projektet Stallkraft fick 40.000:- i våras under förutsättning lämnade en handlingsplan, så skedde men den var inte komplett utan det krävdes kompletterignar i den.

Det hände inget.

Stallkraft har inte lämnat in komplettering eller någon form av projektplan och har därför heller inte hämtat ut de pengar som de kunde ha fått. Jag kommer inte att peka finger åt det ena eller det andra hållet som Jan Dolk så enkelt gör.
Åt Jan Dolk, mannen som slungar anklagelser om lögn och vilseledda politiker omkring sig, vill jag säga;
När du vill veta, i alla fall den ena sidan av saken så kom till mig, när det gäller Stallkraft så vet jag det mesta och om jag inte vet det så kommer mina arbetskamrater att hjälpa mig med det.

Bilden ovan är INTE en bild på Jan Dolk utan en slumpmässig bild på en arg gubbe jag hittade på Internet.

6 kommentarer:

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Hej Fredrik,
då får Du väl tala med dom två tre personerna och ta reda hur dom upplever situationen.
Jan Dolk

Fredrik sa...

Det skulle jag göra om jag visste vilka de var. Men du har dolt deras namn så väl så jag vet inte detta.
Men du kan hälsa de alla att de är välkomna att höra av sig till mig för att få en annan version av sanningen än den du förmedlar

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Har jag?
Jan Dolk

Fredrik sa...

Jag vet inte vem som är värmdömoderaten, politikern, din mycket gode vän.
Jag vet inte vem "Lotta" är och inte heller vem "Sussie" är.
Eftersom du nu har kommit med all denna felaktiga informationen så kan du väl meddela dem vad som gäller. Stå upp och gör det rätta.

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Hej Fredrik,
tydligt är att jag trampat på Din ömtåliga tå. Kanske Du skall tala med någon från föreningtsrådet. Talar Du överhuvudtaget med Dina väljare?
Ha nu en bra dag
Jan Dolk

Fredrik sa...

Nej Jan
Du har inte trampat på en öm tå, du har inte berättat hela sanningen. Antingen har du valt att inte göra det eller så vet du inte hela sanningen. Jag anser att eftersom du nu vet i alla fall den största delen av sanningen och om du inte tror mig kan du prata med "mina" tjänstemän, så kan du berätta det på din blogg. Stå upp för att du gjorde fel, gör om gör rätt.