I en annan del av världen

I Syrien dör folk varje dag för att få lov att säga vad de vill.
I Värmdö har miljonären och entreprenören Charlie Hansson startat en hemsida var syfte är "Denna sida är skapad för att syna ledningen och styrningen i Värmdö Kommun med fokusering på politiken." Bra, mycket bra. Det behövs ett levande och schysst klimat i politiken.
Detta är inte ett av dom.

Charlie Hansson har startat sidan med sin medarbetare Aurora Gullberg, tidigare hade hon en liknande blogg som anonymt postade mer eller mindre korrekta påhopp på företrädare för majoriteten. När jag nu försöker gå in på den märker jag att sidan, www.hantivarmdo.se, är borttagen. De som postade på den sidan var Aurora Gulleberg, Kenneth Ehrnstedt (S) - entreprenör på den tiden och Malin Thorsdotter, aktiv i Grantomta Montessori på den tiden. Det är klädsamt att Aurora numer står upp, stöttad av Charlie, med eget namn.
Om Kenneth och Malin är några av de skribenter som kommer att skriva på den sidan vet jag inte, det går nämligen inte att utläsa vilka andra som kommer att skriva.

Alla är känsliga för propaganda, korrekt eller inte, respektfullt framfört eller inte.
Jag tycker att oppositions politik är viktig och den gör oss alla starka, alla.
Men den kräver ett visst mått av respekt.
Att arbeta tillsammans med en eller flera personer som bandar allt jag säger, som filmar allt jag gör visar inte ett bra klimat att arbeta tillsammans i.

Jag utgår ifrån att Charlie kommer att fortsätta att "syna ledningen och styrningen i Värmdö kommun med fokuseringen på politiken" även efter en eventuell valseger 2014?... på nått sätt så tror jag inte det.....

Självklart kommer de samlade socialdemokratiska krafterna i Värmdö att påpeka en massa fel jag har gjort och sagt och tyckt och stått och annat.... Men det tar inte bort att jag som en kommer att se annorlunda på samarbetet med oppositionen, snarare kommer det att förstärka det.

Bilden är hämtad från www.preacherontheplaza.wordpress.com

Kommentarer

Hej Fredrik! Det är jag inte så säker på. Jag tycker du har haft sunda framträdanden med fokus på ungdomar i KS-sammanträdena. Något jag uppskattar. Och eftersom du inte röstar i KS vanligtvis så ser jag inte att jag kommer ha något personligt huvudintresse kring det. Tvärtom så ser jag fram emot att formulera mer ungdomspolitik med dig framöver om så är möjligt. Jag uppskattar t.ex. att du hade med vår motion om lägenheter för unga, uppslagen i senaste KS. Det tycker jag tyder på respekt. Tyvärr så såg jag inte den liggandes framför någon av de som sedan röstade hos (M)ajoriteten. Och det är sådant jag vill belysa. Väl mött på nästa KS. /Charlie Hansson
Fredrik sa…
Tack Charlie.
Ja, framtiden får utvisa vad denna nya taktiken från (S)sidan ger. jag hoppas ....
Hej Fredrik,

Bara så jag förstår ditt inlägg.
Är det NVP artiklarna, hänvisningarna till protokoll eller filmningen av KF du betraktar som propaganda?
Fredrik sa…
Hej Kenneth
Jag betraktar sidan som propaganda.

Populära inlägg i den här bloggen

Igår var det fin fint, idag är det blää

Skyddsrum

Ishallar x3 eller vad?