tisdag 22 juni 2010

Tvångssterilisering i Sverige II

Nu har några socialdemokrater vaknat och vill göra denna fråga till en valfråga. Det är klart att i dessa tider när den grönröda alliansen griper efter alla halmstrån så är även denna fråga intressant. Deras artikel är oförsonlig och saknar självkritik.

Man kan inte i den allra bästa av världar påstå att den ena eller andra alliansen har gjort bra ifrån sig på detta område. Men kom inte och säg att:
"Tvångssteriliseringarna är en vedervärdig, medeltida kvarleva som kommer att leva kvar så länge vi har en regering där Kristdemokraterna ingår. Sveriges transsexuella behöver en rödgrön regering!"
Pateiskt, sossarna har suttit vid makten i gud vet hur många år och inte gjort ett dyft i denna frågan. "Sveriges transsexuella behöver en rödgrön regering!" SUCK!!

Sveriges transsexuella behöver en regering som vågar ta i denna frågan. Jag tror att det endast kan bli en Liberal regering där man bejakar allas olikhet och liket.

Men den värsta delen av deras påhopp är trots allt mot Amanda Brihed själv. Genom att angripa hennes politiska uppfattning vill dom bevisa att det är hennes eget fel att hon inte kan få barn. skäms!

Jag har lånat nedanstående länklista från Helena von Schantz
Fler artiklar:Göran Hägglunds inlägg, Amanda Briheds inlägg, Amanda på Second Opinion, Lisa Olsson på Newsmill.

Andra bloggar: Amanda, Amanda, Amanda, Trollhare, Trollhare, Jens O, Lisa Olsson, Andreas Froby, Louise P, Kent Persson, HBT-sossen.

Inga kommentarer: