söndag 13 februari 2011

SD gör det... igen

En medlem i Svergiedemokraterna, Isak Nygren, på kommunalnivå har tagit bladet från munnen och i alla fall visat vad han står för.
Han tycker att europer inte skall skaffa barn med negrer...... Europer skall inte heller skaffa barn med asiater. Enligt tidningen Expo säger han att "-det vore bra för barnet om föräldrarna är lika till utseendet."
En syrlig kommentar på facebook menade att då borde SD´s representanter inte ha problem eftersom syskon är väldigt lika. Det är ett grovt övertramp mot alla andra SD representanter runt om i Sverige och inget jag håller med om.

Massa gammelmedier rapporterar om detta, bland annat min YA, det kommer att bli intressant att läsa den vidare med tanke på att både Sjöbo och Tomelilla ligger i dess "läsekrets".

Att idioter finns får man bevisat varje dag.
SD´s partiledning skall undersöka om det finns grund för uteslutning av Isak Nygren ur partiet. Uteslutning? Polisanmälan?.......
Killen, Isak, har, enligt expressen, tidigare beskrivit Islam som en "Våldsam pedofilsekt".

Tidigare i veckan kan kunde man läsa om en sexårig kille som blev huggen i nacken av en jämnårig, troligen endast för att han var annorlunda. Personalen på skolan såg detta som en "liten incident" och återigen fick den mobbade flytta, inte mobbaren. Återigen stigmatiserar man offret och inte förövaren.
Att personalen ser det som en liten incident är skrämmande. Att en sexåring bestämmer sig för att hugga, skära eller ens använda tillhygge är ett tecken på att något är allvarligt fel. Det är ingen ursäkt att detta händer i en del av Sverige som anses vara väldigt religiöst med många olika sekter inblandade, i folkmun kallas området för "bibel bältet". Är man kristen så vet man att kristendomen är en tollerant religion baserad på kärlek och inte hat.

Vi måste allvarligt börja titta på åt vilket håll vårt land rör sig, inte bara på riksnivå men också på vår egen lilla nivå. Vi måste alla hjälpa till om vi skall fixa detta.

1 kommentar:

Kenneth Ehrnstedt sa...

Man kan verkligen undra var lille Isak kommer ifrån och hur det kommer sig att han upp i vuxen ålder lyckats bibehålla en så skruvad syn på tillvaron? Man undrar också på vilket sätt det inte "ligger i allmänhetens intresse" att publicera förskolans namn?