torsdag 18 december 2008

"Trams" sa Lidbom

Ja det var vad en gammal "betongsosse" sa om en blå moderat som kontrade med att han borde "veta hut".

Igår var det KS följd av KF.
Det som fastnade i mitt minne var hur en Mledamot gick upp och kommenterade Ljung affären med ett påstående, angrepp enligt vissa, på en ledande socialdemokrat.

Jag som inte var med på den tiden när den påstådda affären inträffade förstod inte de olika "gliringarna" som kom från Mhåll.
Det enda som jag såg var hur den ledande (s) personen blev rasande. Jag kunde inte då och kan inte nu förstå hur Mgruppledaren inte stoppade denna pinsamma situationen eller varför inte presidiet gjorde det.
Det var inte bra för det fortsatta sammarbetet mellan alliansen och oppositionen, där måste vi bli bättre. Vi var flera i publiken som skade påhuvudet och suckade, det var inte bra.
Lars-Erik Alversjö och Jösta Claesson hade en intressant debatt som var tidvis "hög" men den avslutades med ett leende och en ögonblinkning. Då kan man se skillnad mellan person och sak. Det är på den nivån jag vill ha fortsättningen fram till 2010 och även efter.

Det finns flera personer i den politiska sfären på Värmdö som jag verkligen gillar på ett personligt plan även om deras politiska åsikter iblan ligger långt ifrån mig. Men jag skulle för den delen inte stå upp och "våldföra" mig på dem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka är de politiker du talar om och vad bråkar de om.