onsdag 20 augusti 2008

Post optiker

När jag sedan kom hem så blev jag nerringd.
En massa personer inom partiet och utom partiet ville höra min synpunkt på hela affären med Jonas Nilsson (det har blivit en affär nu antar jag?) Nåväl, som jag sa i en tidigare blogg så är det en fråga som Moderaterna och deras representanter får svara på, inte jag. Som jag ser det så är det än så länge inte något som övriga Allians partier behöver ta tag i. Men om det skulle visa sig att det finns mer och allvarligare saker om Jonas så måste det i så fall lyftas. Jag antar att det var det som Lars-Erik Alversjö och Hans-Ove Görtz menade i Tidningen. Alla partier måste ha högt i tak och kunna föra diskussioner om stort och smått. Vi har det och jag förväntar mig att de flesta andra har det också. Om folk inte är rädda att säga sin mening så stärker det organisationen. Endast genom att kommunicera och föra dialoger kan vi röra oss fram både som politiker men även som privatpersoner.

2 kommentarer:

Johan sa...

Kan du inte ha en omröstning om huruvida Jonas Nilsson kan sitta kvar?

Det är intressant att du tycks anse att lite utmätning av kronofogden är en mindre typ av förseelse. Frågan är vilken typ av övertramp som ska till för att kritik ska uttryckas?

Jag skulle skämmas för att sitta i samma båt som en person med den meritförteckningen. Som å ena sidan företräder det gemensamma och å andra sidan gör vad han kan för att undergräva samma gemenskap.

Fredrik sa...

Hej Johan.

bra fråga,,, jag gjorde ett eget inlägg av det

http://fredriksfunderingar.blogspot.com/2008/08/ett-intressant-inlgg.html

Tack och kommentera gärna mera.