tisdag 19 augusti 2008

Terminsstart

Min son och jag gick med raska steg till hans skola idag, han börjar tredje klass på Skolan lär. Jag kan inte ens minnas när jag började i tredje klass.. Det var i alla fall i Ystad och det borde ha varit på Maria Munthe skolan. I fjärde klass började jag på Norreport. Jag minns inte om jag var glad, spänd eller nervös inför skolstarten i trean men det var jag säkert :D
Alexander är i alla fall glad, spänd och nervös över dagen, jag har semester så jag kommer att få reda på det om en timme eller två.
Även för oss politiker är det terminsstart denna veckan.
Vi hade vårt första medlemsmöte i partiet igår och det var väldigt trevlig, som det brukar vara. Inte nog med det, vi har en ny medlem som kom igår. Tobias heter han och verkar varar rekorderlig person.
Vi pratade en hel del om budgeten för 2009 i kommunen och det finns förståss saker som vi vill ändra och saker som vi vill förbättra, men har man inga pengar så har man inte. Sossarna lämnade en kommun i ekonomiskt kaos vilket gör att vi städar upp, fortfarande. Målet är att ha en budget i balans och som kan visa överskott så vi kan betala av på våra lån. Sunt ekonomiskt tänkande tycker vi i alliansen.

Även JN och hans affär kom på tapeten men vi enades att tills vidare så är det deras interna problem som de får lösa på bästa sätt, tills vidare......

2 kommentarer:

Värmdöbloggen sa...

Äntligen
-Har jag funnit en prövande folkpartist på Värmdö som vågar vara reflekterande, försiktig kritisk mot kommunalrådet själv i "Värmdököping". Ej att förväxla med det mer kända Grönköping.
Tyvärr är det ej längre en fråga för det stora moderata partiet, utan även för oss alla andra som vill bo här, även de små "allianspartierna", vilka vill verka i "Köpingen".
Dags att morska, morra lite, för att stärka de som vill något annat inom moderaterna?

Fredrik sa...

morr morr....