söndag 7 september 2008

Grumpy old men

Var det någon som såg den serien från England?


Inte? Se den ovan.
Jag har tillbringat en liten tid av min dag med att se mig runt i bloggvärlden och insändarvärlden.
Det slår mig efter ett tag att en massa av de personer som jag läser är väldigt "grumpy" fast utan kommedin som BBC lyckades producera.
Såklart jag talar i egen sak när jag säger;
"-Så du gillar inte det vi gjorde med ettan, kom på nått bättre själv då, men kostnaden får inte varar högre eftersom vi inte har mer pengar." (ETTAN kan byts ut mot BUDGET, SKOLAN eller annat hett politiskt ämne)
Men jag tänker inte göra det utan jag tänker bara konstatera att det är väldigt enkelt att klaga, demoralisera, skramla med FNs barnkonvention men inte vara konstruktiv.
Fast de e klart. Då kommer svaret som ett skott i natten
"-Jag blev inte vald till att komma med svar, det blev du."
Hmm det har han/hon förstås rätt i, men jag som politiker tar gärna emot kloka inlägg av alla berörda när de kan. Jag lyssnar gärna på Annika till exempel som jag ser som en klok person (fast med fel färg då :) ) Särskilt vad det gäller ungdomars fritid.

Jag beklagar verkligen att personer gömmer sig bakom anonymitetes fasad och är "grumpy" och rent oförskämda utan att vara konstruktiva. Jag är en förlåtande person men att skälla utan att komma med lösningar gör bara att man till slut skiter i det.

Till alla "grumpy old men" önskar jag Er en god söndag.

2 kommentarer:

Annika Andersson Ribbing sa...

Usch ja, någon grumpy typ vill man ju inte vara..

Så istället för att gnälla över den soppiga hanteringen i frågan om fritidsgård och det knasförslag som nu är på tapeten nöjer jag mig med att vara konstruktiv:

Inled inlösen av Baptistkyrkan! Den möjligheten finns alltjämt och är en väsentligt bättre lösning. Den kostar dessutom inte mer i hyra än dagens "barack" som du kallar den! :-)

Fråga iallafall vad kidsen vill.

Fredrik sa...

aaa .notera mitt användade av formuleringen "men" och inte "women"... ;)
Nåja.
Jag hör vad du säger och för det vidare..